Voldoen aan de AVG

25 mei komt snel dichterbij!

De jaarwisseling staat alweer voor de deur en daarna komt 25 mei met een rap tempo dichterbij. Bent u inmiddels al voorbereid op de AVG  en heeft u de gepaste maatregelen genomen? Of bent u daar eigenlijk nog niet helemaal zeker van? Of misschien heeft u wel specifieke activiteiten die nog verricht moeten worden, maar waar u net geen medewerkers beschikbaar voor heeft?

De SKA groep heeft op een rijtje gezet wat wij voor u kunnen betekenen. Graag helpen we u met een goed en begrijpbaar advies, een assessment van de huidige stand van zaken of een trainingstraject voor u medewerkers.

Voor een uitgebreid beeld van wat de SKA groep voor u kan doen klikt u op “Voldoen aan de AVG” of de gelijknamige button aan de rechterkant. En voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd mailen of bellen met de SKA groep.

SKA Groep bv

Telefoon: 020 669 05 81

E-mail: info@skagroep.nl